Celebració del 4t aniversari del Museu Museu d’Arquitectura i Urbanisme Josep Mas d’Ordal – MAU

celebracions al Museu Mas d'Ordal - MAU, d'AlmacellesEl proper dijous 18 de maig a les 19,30 hores, coincidint amb  la celebració del Dia Internacional dels Museus 2017, tindrà lloc al Museu d’Arquitectura i Urbanisme Josep Mas d’Ordal – MAU, d’Almacelles (Segrià), la presentació del tractat “De  Architectura”, de l’arquitecte romà Marc Vitruvi. Es tracta de la darrera adquisició del museu, una edició impresa l’any 1522 que té un alt valor patrimonial, que ha estat incorporada recentment a la col·lecció del museu.

L’acte comptarà per a l’ocasió amb la presència del Dr. Josep Guitart arqueòleg especialitzat en món romà, que impartirà la conferència: “La figura de l’arquitecte Marc Vitruvi en època romana i el seu tractat d’arquitectura”

| Descarregueu la invitació clicant aquí |
Lloc: Museu Museu d’Arquitectura i Urbanisme Josep Mas d’Ordal – MAU. C/ Pitàgores, 2, Almacelles

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s