Canvis en la programació del Dilluns de la Societat, de la Societat Catalana d’Egiptologia

Detall de l'estàtua de Ramsés II. Temple de Luxor
Detall d’estàtua de Ramsés II. Temple de Luxor. Fotografia: Fernando Estrada

La Societat Catalana d’Egiptologia ha hagut d’introduïr uns canvis a la seva programació de les conferències dels Dilluns de la Societat, que ens han notificat i posem en el vostre coneixement.

La conferència del proper dilluns 15 de maig tindrà lloc al Saló de Plens de la Seu del Districte de l’Eixample (c/ d’Aragó, 311, cantonada c/ Bruc) serà: “Los canales de la vida”, comunicació presentada en el V Congreso Ibérico de Egiptologia, a càrrec del seu autor el  Sr. Fernando Estrada Laza, arquitecte i professor de civilització egípcia.

La xerrada ”Aegypto capta: Egipte en època romana“ a càrrec de la Dra Núria Castellano passarà a realitzar-se el dilluns 29 de maig serà a la seu de la Societat Catalana d’Egiptologia (c/ Aragó, 305, entresòl).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.