Jornades “Patrimònium 2017. Un Passeig per la Història”, a Ulldecona

Cartell de Patrimònium 2017. UlldeconaEl proper 19 de maig començarà a Ulldecona la segona edició de les Jornades “Patrimònium. Un Passeig per la Història. Projectes de difusió, innovació, conservació, investigació”, que s’estendrà en 3 blocs temporals diferenciats al llarg de 2017. De caire eminentment divulgatiu, estan adreçades tant al públic en general com al món científic i acadèmic.

Patrimònium 2017 és un cicle d’activitats orientades a donar difusió als diferents projectes que ara mateix s’estan duent a terme per a la posada en valor dels diferents actius patrimonials de la vila, englobats dintre del projecte a llarg termini: “Ulldecona, un Passeig per la Història”. La intenció és apropar a la societat civil el ric patrimoni de la vila i com, mitjançant la seva gestió, aquest es converteix en una eina de dinamització cultural, econòmica, científica i en motor de desenvolupament local.

| Descarregueu el tríptic amb el programa en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.