Presentació de la simulació de policromia virtual 3D sobre la portalada de l’església parroquial de Santa Maria de Vilagrassa

El proper divendres 5 de maig de 2017, a les 20,00 hores, tindrà lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament de Vilagrassa la presentació de la simulació de policromia virtual 3D sobre la portalada de l’església parroquial de Santa Maria de Vilagrassa, que anirà a càrrec de Josep Giribet, creador de l’empresa Calidos.cat orientada professionalment en el camp de la imatge digital des del 1991.

La seva activitat més recent experimenta des de l’àmbit de les gigafotos fins a la fotogrametria, concebuda també com una nova eina per documentar el patrimoni cultural. La simulació de policromia virtual 3D sobre la portalada romànica de l’església parroquial de Santa Maria del nostre municipi n’és el seu treball més destacat en aquest aspecte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s