Presentació de la simulació de policromia virtual 3D sobre la portalada de l’església parroquial de Santa Maria de Vilagrassa

El proper divendres 5 de maig de 2017, a les 20,00 hores, tindrà lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament de Vilagrassa la presentació de la simulació de policromia virtual 3D sobre la portalada de l’església parroquial de Santa Maria de Vilagrassa, que anirà a càrrec de Josep Giribet, creador de l’empresa Calidos.cat orientada professionalment en el camp de la imatge digital des del 1991.

La seva activitat més recent experimenta des de l’àmbit de les gigafotos fins a la fotogrametria, concebuda també com una nova eina per documentar el patrimoni cultural. La simulació de policromia virtual 3D sobre la portalada romànica de l’església parroquial de Santa Maria del nostre municipi n’és el seu treball més destacat en aquest aspecte.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.