Conferència “L’altra meitat del call. Dones jueves de la Catalunya medieval”, al Museu Comarcal de l’Urgell

Imatge d'època medieval de dones jueves Avui dijous 4 de maig a les 20:30 hores, tindrà lloc al Museu Comarcal de l’Urgell – Tàrrega la xerrada “L’altra meitat del call. Dones jueves de la Catalunya medieval”, a càrrec de Silvia Planas, directora del Museu d’Història dels jueus a Girona i del Museu d’Història de Girona.

La conferenciant Silvia Planas centra la seva recerca en els arxius i l’estudi de la comunitat jueva a Catalunya durant l’edat mitjana. El tema principal de la seva investigació és la història de les dones jueves de Catalunya i de Girona. Més concretament, la seva feina i interès estan enfocats específicament en l’anàlisi de la història i la projecció del patrimoni cultural des d’una perspectiva de gènere.

Els qui no hàgiu tingut l’oportunitat d’assistir presencialment a la xerrada, podreu veure el vídeo a partir de l’endemà a la pàgina web del museu.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.