Xerrada dels Divendres… Història: “Conservació i replicat de patrimoni in situ. Els motlles i rèpliques de les inhumacions neolítiques de la Cova de Can Sadurní”

Cartell de la xerrada: “Primeres hipòtesis sobre la procedència d'algunes destrals neolítiques recuparades a la cova de Can Sadurní (Begues)”El proper divendres 7 d’abril tindrà lloc la quarta sessió del cicle   “Els divendres… Història” del present curs 2016-17, que organitza el Col·lectiu per a la Investigació de la Prehistòria i l’Arqueologia Garraf-Ordal, amb la xerrada: “Primeres hipòtesis sobre la procedència d’algunes destrals neolítiques recuparades a la cova de Can Sadurní (Begues)”, que anirà a càrrec de Mar Rey Solé (SERP. Seminari de Recerques Prehistòriques. Universitat de Barcelona).

Els divendres… Història pretén apropar a estudiants, arqueòlegs, investigadors, historiadors, museus, centres d’estudis, entitats culturals, estudiosos i públic en general els problemes de la prehistòria i la història a l’entorn del massís de Garraf, aprofundint en temes concrets que aniran desgranant els investigadors que actualment estan treballant en els diferents projectes de recerca encetats al massís.

Aquest acte és obert a tothom.

Dia: 7 d’abril 2017
Hora: 19,30.
Lloc: Petit Casal. Pg. del ‘Església, 1. Begues (Baix Llobregat)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.