Visita al món de la masia del Solsonès: la Vall d’Ora, (Navès, Solsonès)

Ecomuseu de la Vall d'Ora (Navès, Solsonès)
Ecomuseu de la Vall d’Ora (Navès, Solsonès)

El proper dissabte 25 de març hi ha organitzada una sortida, a l’entorn del congrés del món de la masia a Catalunya, per visitar la Vall d’Ora, (Navès, Solsonès). L’activitat començarà a les 10,00 hores a la vila de Solsona.

Aquestes visites parteixen del 1r congrés del món de la masia a Catalunya , que es va celebrar l’any 2015 a Barcelona, i que se segueixen realitzant per tal de complementar les activitats del congrés. En aquest sentit, es plantegen visites a territori amb la finalitat de conèixer el món de la masia i la voluntat de copsar els valors d’escala territorial i social propis del mas i la masia a Catalunya.

En les sortides es visiten masies seleccionades pel seu valor patrimonial i també per conèixer els diferents processos productius que sustentaven els masos i com s’estan adaptant als requeriments actuals de vida, explotació agroramadera, usos turístics, alternatius, etc.

| Per descarregar el programa cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.