Col·loqui “Entre terres et eaux: les sites littoraux de l’âge du Bronze, spécificités et relations avec l’arrière-pays” a Agde, França

cartell del col·loqui: “Entre terres et eaux: les sites littoraux de l’âge du Bronze, spécificités et relations avec l’arrière-pays”Els dies 20 i 21 d’octubre de 2017 se celebrarà a Agde (Hérault, França) el col·loqui “Entre terres et eaux: les sites littoraux de l’âge du Bronze, spécificités et relations avec l’arrière-pays”, organitzat per Societat Prehistòrica Francesa en col·laboració amb l’Associació per a la Promoció de la Investigació sobre l’Edat del Bronze.

El col·loqui se centrarà sobre l’ocupació dels territoris litorals, estuaris i franges costaneres durant  l’edat del bronze de l’Europa Occidental. Es tractaran jaciments, vestigis materials, tecnologies d’excavació en jaciments subaquàtics o no, etc.  L’objectiu d’aquesta trobada és avançar en el coneixement dels diferents  tipus d’ocupacions, de les possibles diferencies entre els habitants de les zones litorals i de l’interior i de les seves relacions i dependències, així com reflexionar sobre la problemàtica d’aquestes instal·lacions en zones humides, dels models d’assentaments i de les formes de vida.

El col·loqui s’adreça als arqueòlegs, bioarqueòlegs, geomorfòlegs i de paleoambient que treballin el període de l’edat del bronze a l’Europa occidental.

| Per a més informació, descarregueu el programa en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.