Conferència “Els últims caçadors recol·lectors de Garraf. Especialització en la caça dels lagomorfs”, a Begues (Baix Llobregat)

Cartell de la xerrada: “Els últims caçadors recol·lectors de Garraf. Especialització en la caça dels lagomorfs”El proper divendres 3 de març hi ha programada una nova conferència del cicle anual Divendres…Història, organitzat pel CIPAJ “Els últims caçadors recol·lectors de Garraf. Especialització en la caça dels lagomorfs”, a càrrec de Christian Sánchez, membre del Grup de Recerca del Laboratori. La xerrada tindrà lloc al Petit Casal de Begues a les 19,30h.

El cicle anual de conferències de Divendres…Història s’emmarca dins del programa “Begues Arqueològic. Horitzó 30”, que agrupa totes les activitats realitzades pel Col·lectiu per a la Investigació de la Prehistòria i l’Arqueologia del Garraf-Ordal-CIPAG amb subvenció municipal com a denominador comú. Aquest cicle, d’altra banda, també està vinculat amb el projecte de recerca 2014-17 de CIPAG “Les comunitats prehistòriques del Massís de Garraf nord”.

Divendres…Història pretén apropar a estudiants, arqueòlegs, investigadors, historiadors, museus, centres d’estudis, entitats culturals, estudiosos i públic en general els problemes de la prehistòria i la història a l’entorn del massís de Garraf, aprofundint en temes concrets que aniran desgranant els investigadors que treballen actualment en els diferents projectes de recerca encetats al massís.

| Descarregueu el programa sencer del cicle Divendres…Història en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.