S’obre la inscripció per a la campanya d’excavacions d’enguany a la Roca dels Bous

Pòster de l'avís d'inscripció per participar a la campanya d'excavació del jaciment de paleolític mig de la Roca dels Bous (Sant LLorenç de Montgai, La Noguera)S’obre el termini d’inscripció per participar a la campanya d’excavació del jaciment de paleolític mig de la Roca dels Bous (Sant LLorenç de Montgai, La Noguera), que es portarà a terme entre el 8 i el 17 d’abril d’aquest any.

Tots aquells que estiguin interessats en participar-hi han de remetre via e-mail, un breu escrit amb les motivacions per participar en la campanya d’excavació, i també cal que adjuntin un breu CV de l’activitat arqueològica desenvolupada fins ara. Es requereix participació durant tota la campanya d’excavació.

Si en voleu rebre més informació, adreceu-vos a: cepap@uab.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s