Xerrada dels Divendres… Història: “Conservació i replicat de patrimoni in situ. Els motlles i rèpliques de les inhumacions neolítiques de la Cova de Can Sadurní”

Cartell de la 3a sessió del cicle: “Els divendres...Història” del present curs 2016-17amb una xerrada sobre conservació i replicat de patrimoni "in situ", amb el títol: “Els motlles i rèpliques de les inhumacions neolítiques de la Cova de Can Sadurní”El Col·lectiu per a la Investigació de la Prehistòria i l’Arqueologia Garraf-Ordal organitza el proper divendres 13 de gener la tercera sessió del cicle: “Els divendres… Història” del present curs 2016-17amb una xerrada sobre conservació i replicat de patrimoni in situ, amb el títol: “Els motlles i rèpliques de les inhumacions neolítiques de la Cova de Can Sadurní”, que anirà a càrrec de Sandra Val (INICTA. Serveis Integrals en Ciències Naturals i Arqueologia).

Divendres… Història pretén apropar a estudiants, arqueòlegs, investigadors, historiadors, museus, centres d’estudis, entitats culturals, estudiosos i públic en general els problemes de la prehistòria i la història a l’entorn del massís de Garraf, aprofundint en temes concrets que aniran desgranant els investigadors que actualment estan treballant en els diferents projectes de recerca encetats al massís.

Aquest acte és obert a tothom.

Dia: 13 de gener 2017
Hora: 19,30.
Lloc: Cal Pere Vell. c/ Major 14. Begues (Baix Llobregat)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.