Conferència: “Valors del present, escriptura del passat. L’exemple de les Activitats de Manteniment en Arqueologia”, al Camp de les Lloses

Presentació del IV workSHOP: “L’arqueologia del gènere i les activitats de manteniment. L’estat actual de la recerca i l’ensenyament universitari”, al Camp de les LlosesEl proper divendres 16 de desembre de 2016 tindrà lloc la presentació del IV workSHOP: “L’Arqueologia del Gènere i les Activitats de Manteniment. L’estat actual de la recerca i l’ensenyament universitari”, que organitza el Camp de les Lloses (Tona, Osona).

A les 19,30 hores està programada a la conferència: “Valors del present, escriptura del passat. L’exemple de les Activitats de Manteniment en Arqueologia” a càrrec de Sandra Montón Subies, investigadora  ICREA (UPF).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.