Taller: “Svaviter Olens”, al Centre d’Interpretació del Camp de les Lloses de Tona (Osona)

Cartell del Taller: “Svaviter Olens” del joc dels gustos i olors de l’antiga Roma a càrrec de KUAN UM!.El proper diumenge 27 de novembre, dintre de les activitats de la Fira Jocjoc que se celebra anualment a Tona, el Centre d’Interpretació del Camp de les Lloses de Tona (Osona) ha programat el taller: “Svaviter Olens”, adreçat a públic familiar. L’activitat es desenvolupa basant-se en un joc sobre els gustos i olors de l’antiga Roma, i estarà conduit pels arqueòlegs de a càrrec de KUAN UM!.

Hora: 12,30 hores
Lloc: Camp de les Lloses. C/ Pau Casals, 2, Tona

Places limitades. Informació: 938 125 234

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.