Article de la revista Sàpiens sobre les pintures rupestres de Capçanes (Priorat)

Núm. 175 de la revista Sàpiens, corresponent al mes de novembre de 2016, publica un extens article sobre les pintures rupestres de Capçanes (Priorat)El darrer número de la revista Sàpiens, el 175 ,corresponent al mes de novembre, publica un extens article sobre les pintures rupestres de Capçanes (Priorat) titulat “Revelació rupestre. Un nou conjunt de pintures prehistòriques únic al món”, que signa en Toni Orensanz, amb l’assesorament de Josep Castells, cap de la Secció d’Informació i Estudis del Servei d’Arqueologia i Paleontologia, i responsable del projecte de recuperació de les pintures.

Donada la importància i l’interès d’aquest projecte, i de l’espectacularitat de les pintures, d’entre les quals destaca l’escena anomenada:”La matança” de la Vall II, hem programat al cicle de la Tribuna d’Arqueologia d’aquesta temporada la conferència sobre aquest tema: “El projecte Capçanes, de la documentació a la recuperació de la lectura de l’art rupestre”, que impartiran Josep Castells i Eudald Guillamet, el restaurador que ha dut a terme els treballs de neteja i recuperació de les pintures. La xerrada està prevista pel proper 31 de maig de 2017.

2 respostes a “Article de la revista Sàpiens sobre les pintures rupestres de Capçanes (Priorat)

    • La conferència: “El projecte Capçanes, de la documentació a la recuperació de la lectura de l’art rupestre”, programada pel 31 de maig, tindrà lloc, com totes les altres xerrades de la Tribuna d’Arqueologia, a les 19,00 hores a la sala d’actes del Palau Marc, Rambla Santa Mònica, 8, Barcelona.
      Us hi esperem!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.