Setmana de la Ciència a Mons Observans

cartell Mons ObservansDintre de les activitats programades a la Setmana de la Ciència a Mons Observans, el proper 20 de novembre, diumenge,  a les 11,00h hi ha programada la conferència: “Arqueologia i arqueometria. Potencial i aportacions a l’estudi dels materials constructius de l’assentament Can Tacó/Turó d’en Roina”, que anirà a càrrec d’Anna Gutiérrez Moreno, Esther Rodrigo i Josep Guitart.

A continuació, a les 12,30h el centre ha programat altres activitats:

El taller “Ciència amb Toga”, que es desenvoluparà a l’ esplanada de la font. El taller, d’una manera lúdica, tracta de les innovacions tecnològiques del món grecollatí.

La visita teatralitzada romana “El pintor pompeià” en la qual un personatge imaginari, en Caius Maximus Minimus, explicarà com era la vida a Pompeia abans que l’erosió i el pas del temps n’ensorressin les parets i el fessin caure en l’oblit.

El Jaciment de Can Tacó ofereix també visites guiades pel recinte arqueològic els següents diumenges de novembre, dies 6, 13 i 27, a les 11,00 / 12,00  i 13,00 hores, per descobrir l’assentament de Mons Observans de la mà dels guies, que mostraran als assistents les diferents estances de l’edifici que, a l’època romana, estava decorat amb pintures murals de primer estil pompeià.

Les activitats són gratuïtes, però cal inscripció prèvia.

| Per a més informació, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.