Seminari sobre la funció social de l’arqueologia a l’ICAC

Arqueologia participativa ALeRT a la Bretanya (França)
Arqueologia participativa ALeRT a la Bretanya (França)

El proper dijous 27 d’octubre se celebrarà a l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica-ICAC el seminari: “Arqueologia i ciutadania, la funció social de l’arqueologia”, que coordina Pau Olmos (ICAC).

La trobada servirà per difondre i donar a conèixer experiències d’arqueologia participativa que pretenen apropar l’arqueologia a la ciutadania des d’una vessant social. L’objectiu és que sigui un seminari obert per contrastar experiències i veure models de transferència de coneixement.

A la tarda hi ha prevista una sessió especial sobre el cas de Tarragona amb diverses experiències de models participatius, des del treball amb escoles d’educació especial (projecte Solcant la història) fins al festival Tàrraco Viva, un model d’èxit sorgit de la ciutadania i no del món acadèmic.

| per a més informació i inscripcions cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.