Seminari: “Visions del patrimoni enològic: El vi a l’antiga Grècia i a l’actualitat”

seminari_visions_del_viEl proper 11 de novembre de 2016 se celebrarà, al MAC-Barcelona, el seminari: “Visions del patrimoni enològic: El vi a l’antiga Grècia i a l’actualitat”, coorganitzat per l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural, el Museu d’Arqueologia de Catalunya, l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica i Iberia Graeca.

Aquesta activitat és una nova edició dels Seminaris de l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural (ICRPC) creats amb l’objectiu d’impulsar i socialitzar el debat al voltant de temes d’actualitat en el camp del Patrimoni Cultural, que en aquesta ocasió s’emmarca en l’exposició del Museu d’Arqueologia de Catalunya: “El vi grec. De l’antiguitat als cellers catalans actuals”.

Serà una jornada plantejada per debatre, reflexionar i opinar sobre el món del vi, i conèixer diverses visions de l’empremta deixada per la seva producció i consum a l’antiguitat. També per obtenir la visió, característiques i percepcions del mateix producte a l’actualitat.

Activitat gratuïta però amb places limitades. Data límit d’inscripcions: 4 de novembre

Important: El seminari proposa un tast  exclusiu de final de seminari, on es resumirà en unes copes el valor del patrimoni vitivinícola que ve de l’antiguitat.  Cal indicar l’assistència al tast al formulari d’inscripció. Places limitades als primers 40 inscrits  que indiquin i confirmin, durant la inscripció, l’assistència a l’activitat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.