II Seminari “L’arqueologia com a recurs educatiu”, al Museu de Lleida

museu-de-lleidaA partir de demà 18 d’octubre i fins l’1 d’abril de 2017 es desenvoluparà el II Seminari “L’arqueologia com a recurs educatiu, organitzat pel Museu de Lleida i el Centre de Recursos Pedagògics del Segrià.

Una part important de la història de Catalunya s’escriu des d’una sèrie de jaciments arqueològics de la plana de Lleida de rellevància internacional. Alguns d’ells, com les pintures rupestres de la Roca dels Moros del Cogul, formen part del llistat del patrimoni mundial de la Unesco. És important apuntar que el Museu de Lleida custodia objectes procedents d’aquests enclavaments patrimonials, i que conformen una col·lecció arqueològica que esdevé un dels pilars de la institució.

Tanmateix, el museu necessita del disseny d’un nou itinerari educatiu que posi en valor aquesta col·lecció i el territori que explica. En aquest sentit, la finalitat d’aquest segon seminari és la creació d’un grup de treball interdisciplinari que doti l’àrea educativa del museu d’una sèrie de recursos didàctics que ajudin a completar l’actual oferta educativa. D’altra banda, es pretén posar en valor totes les propostes educatives existents en l’actualitat adreçades al món escolar i que tenen l’arqueologia com a eina de transmissió de continguts.

Les inscripcions són gratuïtes, per formalitzar-les cliqueu a enllaç del CRP del Segrià

| Descarregueu el programa en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.