V Trobada de Centres d’Estudis del Camp de Tarragona, la Conca de Barberà i el Priorat. “Arqueologia i món local”

trobada-la-canonjaEl proper dissabte, 15 d’octubre de 2016 se celebrarà al castell de Masricart (la Canonja) la 5a Trobada de Centres d’Estudis del Camp de Tarragona, la Conca de Barberà i el Priorat, sota el marc temàtic: “Arqueologia i món local”.

La Trobada està organitzada pels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona, el Centre d’Estudis Canongins Ponç de Castellví, l’Institut Ramon Muntaner i la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana., amb el suport de la Universitat Rovira i Virgili, l’Ajuntament de la Canonja, la Diputació de Tarragona i la Fundació Josep Irla.

Cal formalitzar la inscripció a la Trobada i al dinar al telèfon 977 40 17 57 o al c/e merce@irmu.org abans del dia 11 d’octubre.

| Descarregueu el fulletó amb el programa i altres informacions en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.