Cap de Setmana Ibèric 2016. “El comerç fa 2.300 anys”

cap-de-setmana-iberic_cartell-1El cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre se celebrarà el Cap de Setmana Ibèric, una activitat creada en col·laboració entre el Museu d’Arqueologia de Catalunya i els ens gestors de cadascun dels jaciments que integren la Ruta dels Ibers. Cada any se selecciona un àmbit específic del món ibèric com a fil conductor, a l’entorn del qual es dissenyen totes les activitats; per aquesta edició el tema triat és “El comerç fa 2.300 anys”.

Durant tot el cap de setmana, i mitjançant nombroses activitats pensades per a totes les edats, els assistents tenen l’oportunitat de conèixer i experimentar el rituals dels ibers. Una proposta plena d’activitats gratuïtes per donar a conèixer els ibers i les seves aportacions a la nostra cultura d’una forma lúdica i divertida. Cada any se selecciona un àmbit específic del món ibèric com a fil conductor, a l’entorn del qual es dissenyen totes les activitats, i per aquesta edició el tema triat és “El comerç fa 2.300 anys”.

| Descarregueu el programa d’activitats |
| Descarrega i col·lecciona el joc retallable iberomino |
|per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.