III Congrés d’Arqueologia i Món Antic 2016, Tarraco Biennal

tarraco-biennalCom ja us varem anunciar, del 16 al 19 de novembre de 2016 se celebrarà a Tarragona el III Congrés d’Arqueologia i Món Antic 2016, Tarraco Biennal. L’edició d’enguany, sota el títol: “La glòria del Circ. Curses de carros i competicions circenses”, girarà a l’entorn dels circs romans. En aquesta edició es commemora la figura del desaparegut arqueòleg Xavier Dupré i Raventós.

L’organització del congrés ha destacat que en aquest 3r Congrés es vol promocionar el debat. Per aquest motiu s’ha decidit canviar l’esquema tradicional de ponències i comunicacions que s’havia seguit fins ara, incorporant la figura del relator. Cada ponència estarà a càrrec d’un ponent-relator que exposarà l’estat de la qüestió del tema que li ha estat encomanat per l’organització. També serà l’encarregat de generar el debat, en companyia dels comunicants i resta de congressistes, fent un resum de les comunicacions presentades entorn del tema.

| Per descarregar el tríptic amb el programa cliqueu aquí |

2 thoughts on “III Congrés d’Arqueologia i Món Antic 2016, Tarraco Biennal

 1. Bona nit

  Sóc professora d’ institut a Tarragona en ‘ àrea de ciencies socials i estaria interessada en poder assistir al congres sense fer cap ponència. Es possibe això? Com m’ he d’ inscriure? Puc venir per lliure?

  Motes gràcies per la seva resposta! Atentament

  Carme Ballester

  M'agrada

  • Benvolguda,
   Per inscriure-us al congrés o aclarir altres qüestions hauríeu d’adreçar-vos a la secretaria del congrés:
   Secretari: Jordi López Vilar 977 249133 ext. 225 · jlopez@icac.cat

   Salutacions cordials

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s