Presentació del núm. 56 de la revista Empúries, al MAC-Barcelona

revista-empuries-56_mediumEl proper dijous 22 de setembre a les 19,00 hores tindrà lloc al Museu d’Arqueologia de Catalunya – Barcelona (Pg. de Santa Madrona, 39-41,Barcelona) la presentació del número 56 de la revista Empúries, que anirà a càrrec de Marta Santos, directora del MAC Empúries, i el Dr. Adolfo Domínguez Monedero, UAM.

Empúries, (fins a l’any 1983 el títol  n’era Ampurias), és una revista bianual que publica, des de l’any 1939, treballs científics de recerca generals sobre el món clàssic i l’antiguitat tardana de Catalunya i de la Mediterrània occidental fins l’alta edat mitjana. La revista desenvolupa una secció de tema monogràfic, amb articles de profunditat, tipus assaig o de síntesi; una d’estudis de tema lliure analítics o concrets, i una secció amb ressenyes bibliogràfiques.

| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s