Curs: “La importància del Patrimoni Històric”, a les Terres de Ponent

curs_ieiDel 3 al 14 d’octubre, dintre de les activitats la Universitat d’Estiu 2016 a Lleida, hi ha programat el curs “La importància del Patrimoni Històric” organitzat pels Serveis Tècnics de la Diputació de Lleida, Ajuntament de la Granja d’Escarp i Universitat de Lleida, amb la col·laboració de l’Institut d’Estis Ilerdencs-IEI i Ajuntament d’Almacelles.

Es tracta d’un curs eminentment pràctic que consta de 60 hores lectives, 5 teòriques i 55 pràctiques, 45 de les quals seran a excavació en el jaciment de la Serra del Calvari, a la Granja d’Escarp. La resta d’activitats es realitzaran a altres indrets: Lleida, Avinganya, Almacelles. etc.

Els objectius del curs són donar una visió global de la importància del patrimoni històric de les Terres de Lleida; conèixer i experimentar la manera de fer la recerca sobre el patrimoni històric; iniciar-se en la metodologia arqueològica, conèixer exemples de l’estat del nostre patrimoni i ajudar a prendre consciència de la seva importància.

La matrícula restarà oberta fins al 26 de setembre i és gratuïta, (desplaçament i manutenció a càrrec de l’alumnat).

Contacte: Tel. 973 261 799   /   c/e: arqueolo@diputaciolleida.cat

| Descarregueu el programa en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.