Activitat del Centre d’Estudis Comarcals del Segrià a Artesa de Lleida, dintre de les JEP a Catalunya 2016

jep-artesa-de-lleidaEl proper dissabte 17 de setembre, amb ocasió de les Jornades Europees del  Patrimoni a Catalunya, el Centre d’Estudis Comarcals del Segrià com a organitzador de l’activitat: “de la Pedrera d’Astò als cementiris de Puigverd”, amb l’objectiu de  donar a conèixer el ric patrimoni de la comarca.

En aquesta edició s’ha programat una visita a la pedrera d’Astó, origen de la matèria prima per a la construcció de la Seu Vella de Lleida, i un recorregut pels diferents cementiris del poble de Puigverd de Lleida.

La Jornada compta amb la col·laboració d’en Francesc Fité, professor de la Universitat de Lleida, que comentarà la visita a la pedrera, de Fèlix Martín, picapedrer, que explicarà la tècnica d’extracció de la pedra i de Felip Niubó, historiador de Puigverd de Lleida que explicarà la casuística dels cementiris de la població.

L’activitat començarà a les 10,00 hores, al punt de trobada del c/ del Castell, d’Artesa de Lleida.

Per assistir a l’activitat heu d’enviar un correu electrònic a cec.segria@gmail.com

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.