Arriba la 25a edició de les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya. “Patrimoni i comunitats”

jep2016El proper cap de setmana, al llarg dels dies 16, 17 i 18 de setembre,  se celebraran a Catalunya les Jornades Europees del Patrimoni (JEP), que enguany arriben a la vint-i-cinquena edició. És una iniciativa del Consell d’Europa per sensibilitzar la ciutadania sobre el patrimoni i se celebren arreu d’Europa durant un cap de setmana entre setembre i octubre.

En l’edició d’enguany, la temàtica de les Jornades se centra en les persones que treballen per al coneixement, la difusió i la conservació del patrimoni agrupades com a comunitats patrimonials. El lema proposat “Patrimoni de tot@s”, vol posar l’èmfasi a la cooperació multilateral de tots els agents necessaris per difondre i conservar el patrimoni cultural, fomentar la màxima visibilitat de la participació ciutadana, el voluntariat, els col·lectius minoritaris, projectes exemplars de col·laboració i finançament públic i privat, i activitats en què les comunitats locals participen en gestió i conservació de llur patrimoni.

Les JEP són la festa del patrimoni i els diferents municipis i entitats organitzen un seguit d’activitats gratuïtes per a tots els públics: visites guiades, concursos fotogràfics, representacions teatrals, concerts, i molt més.

Podeu consultar-les totes al cercador de l’agenda en línia clicant aquí

| Més informació |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.