Jornada Egiptològica: “Missions espanyoles a Egipte: arqueologia i altres disciplines”

jornada-egiptologicaEl dissabte 8 d’octubre de 2016, tindrà lloc a Barcelona la Jornada Egiptològica: “Missions espanyoles a Egipte: arqueologia i altres disciplines”, que organitza la Societat Catalana d’Egiptologia per donar a conèixer les novetats de les missions d’excavació espanyoles a Egipte.

Al llarg del matí, els directors de les diverses missions vinculades a universitats espanyoles que es desenvolupen a Egipte: la de Barcelona a d’Oxirrinc (El-Bahnasa, Minia), la de Sevilla a l’antiga Tebas i la de Jaén a Qubbet el-Hawa (Asuán), explicaran els resultats de les darreres campanyes. A les sessions de la tarda, professionals especialitzats en aquestes matèries parlaran de tècniques aplicades a les intervencions arqueològiques: momificació i fotografia aèria.

Lloc: Hotel Jazz, c/ Pelai, 3, Barcelona
Preu: 95€, inclou l’admissió a les xerrades, pauses-cafè i el dinar
Contacte: Societat Catalana d’Egiptologia. Telèfon: 93 457 81 20  / e-mail: info@egiptologia.cat

Inscripció a partir del dia 12 de setembre
Places limitades

| Descarregueu el programa en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.