Inauguració de l’exposició: “A la recerca dels tresors perduts. Homenatge a l’arqueòleg cinematogràfic Indiana Jones”, al MAC-Barcelona

Indiana-Jones-MAC-Barcelona-2_mediumEl proper dijous 28 de juliol a les 19,30 hores el Museu d’Arqueologia de Catalunya, a la seva seu a Barcelona, inaugura l’exposició: “A la recerca dels tresors perduts. Homenatge a l’arqueòleg cinematogràfic Indiana Jones”, que romandrà oberta fins el proper 25 de setembre.

A la mostra, produïda pel Museu d’Arqueologia de Catalunya i Rubens Produccions, els visitants podran veure rèpliques dels objectes més cobejats per Indiana Jones a les pel·lícules: el Sant Graal, l’Ídol d’Or de la Fertilitat, el Capçal de Ra o la Calavera de cristall s’exposen al costat dels veritables tresors de la nostra història.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.