Inauguració de l’exposició: “A la recerca dels tresors perduts. Homenatge a l’arqueòleg cinematogràfic Indiana Jones”, al MAC-Barcelona

Indiana-Jones-MAC-Barcelona-2_mediumEl proper dijous 28 de juliol a les 19,30 hores el Museu d’Arqueologia de Catalunya, a la seva seu a Barcelona, inaugura l’exposició: “A la recerca dels tresors perduts. Homenatge a l’arqueòleg cinematogràfic Indiana Jones”, que romandrà oberta fins el proper 25 de setembre.

A la mostra, produïda pel Museu d’Arqueologia de Catalunya i Rubens Produccions, els visitants podran veure rèpliques dels objectes més cobejats per Indiana Jones a les pel·lícules: el Sant Graal, l’Ídol d’Or de la Fertilitat, el Capçal de Ra o la Calavera de cristall s’exposen al costat dels veritables tresors de la nostra història.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.