Work in process…Obert per excavació! Es reprenen els treballs d’estiu a la Cova Gran de Santa Linya

cova de Santa LinyaCom cada any, el Centre d’Estudis del Patrimoni Arqueològic de la Prehistòria enceta la campanya d’excavacions al jaciment de la Cova Gran de Santa Linya (les Avellanes i Santa Linya, la Noguera). Enguany, aquests treballs es perllongaran del 26 de juny al 31 de juliol de 2016. Durant aquest període  el jaciment romandre obert al públic.

Amb aquest plantejament dinàmic es posa a l’abast dels visitants no només el jaciment sinó també l’excavació i facilita la transmissió dels avenços i interpretacions sobre la vida dels nostres ancestres. D’aquesta manera els visitants podran prendre contacte amb el treball diari dels investigadors i familiaritzar-se amb el procés de recerca arqueològica. Més enllà de la simple transmissió de coneixements es vol de mostrar una ciència en construcció i alhora apropar-la a la societat perquè la conegui de primera mà.

Horari de visita al jaciment de la Cova Gran de Santa Linya:  De 16,00 a 18,00 hores

| Per més informació sobre el jaciment cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.