X Curs d’Arqueologia: Ciutat Romana de Iesso 2016

 

X curs IessoDel 4 al 15 de juliol de 2016 tindrà lloc a Guissona la desena edició del Curs d’Arqueologia: Ciutat Romana de Iesso, situada sota l’actual vila de Guissona, a la comarca de la Segarra. El curs està adreçat a estudiants, llicenciats o persones interessades en l’arqueologia que volen aprofundir en el coneixement de la recerca arqueològica d’una ciutat romana i en el procés de romanització de la Catalunya interior.

Des de l’any 1990 s’hi desenvolupen treballs de recerca arqueològica per part de la Universitat Autònoma de Barcelona, l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica i l’Institut d’Estudis Catalans, que sempre han comptat amb la participació d’estudiants universitaris. En el curs estan previstos també uns dies d’excavació per convertir el jaciment en una extensió de les aules universitàries, on es pot posar en pràctica els coneixements assolits durant el curs a fi de completar l’aprenentatge dels estudiants.

| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s