Publicat l’article: : “Expanding the geography of the Middle to Upper Palaeolithic transition: Foradada Cave (Calafell, Spain), a new site on the Iberian Mediterranean coastline”, a la revista digital Antiquity

cova_ForadadaA la prestigiosa revista digital ANTIQUITY s’ha publicat un interessant article sobre la Cova Foradada: “Expanding the geography of the Middle to Upper Palaeolithic transition: Foradada Cave (Calafell, Spain), a new site on the Iberian Mediterranean coastline”, els autors del qual pertanyen a l’equip d’investigadors del SERP.

El jaciment arqueològic de Cova Foradada, situat en una cronologia de l’Epipaleolític, es troba en un aflorament calcari, erosionat i arrodonit per l’erosió de l’aigua  localitzat a la muntanya de l’Escarnosa, a l’est de Calafell (Baix Penedès).

L’excavació a la Cova Foradada està finançada pel projecte 2014/100482 del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. També compta amb els ajuts  de l’AGAUR, projectes 2014SGR-108 (SERP, Universitat de Barcelona, Josep M. Fullola) i 2014SGR-900 (IPHES, Manuel Vaquero), i pel MINECO,  projectes HAR2013-41197-P (Francesc i Burjachs Javier Fernández-López de Pablo) i HAR2014-55131 (Josep M. Fullola i José Miguel Tejero).

| Per accedir a l’article cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.