Pròrroga de l’exposició: “La moneda en època d’August” al MNAT

expo la moneda en època d'AugustL’exposició: “La moneda en època d’August”, que s’exhibeix actualment al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, ha estat prorrogada i romandrà oberta al públic durant tot l’estiu.

La mostra planteja temes rellevants entorn a l’ús de la moneda en època romana, com ara: Què és la moneda?, El sistema monetari romà, i Salaris i cost de la vida a l’època romana. Proposa també un viatge pels diferents moments de la vida d’August: des del seu naixement el 63 aC a la seva mort el 14 dC, a través de les monedes, en les quals es poden apreciar els esdeveniments que el van portar a ostentar el poder unipersonal i a la creació de l’Imperi.

L’exposició reuneix una selecció representativa de les monedes que circulaven en els territoris integrats en el món romà en aquest període històric. Una selecció que, en el cas concret de Tàrraco, esdevé exhaustiva i aplega per primera vegada la sèrie completa de les monedes encunyades a la ciutat, dedicades, en bona mesura, a la memòria d’August i al culte a la seva divinitat, procés en el qual Tàrraco fou pionera.

El proper 19 diumenge a les 12,00h, en el marc de les activitats al voltant de l’exposició, està programada una nova visita comentada, adreçada a tots els públics. El preu és inclòs amb l’entrada al Museu, però cal fer reserva prèvia als telèfons 977 25 15 15 / 977 23 62 09 / mnat@gencat.cat

Lloc: Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, Plaça del Rei, 5

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.