Conferència: “L’art rupestre prehistòric al nord-est de la Península Ibèrica” al centre Espai Orígens de Camarasa

cartell conferència Josep CastellsDemà dissabte 18 de juny a les 18,00 hores tindrà lloc al centre Espai Orígens de Camarasa la Conferència: “L’art rupestre prehistòric al nord-est de la Península Ibèrica”, a càrrec del nostre company Josep Castells, cap de la Secció d’Informació i Estudis del Servei d’Arqueologia i Paleontologia.

La xerrada s’emmarca en el cicle de conferències “Ciència a l’abast”, iniciat aquesta primavera al centre Espai Orígens de Camarasa. Les diverses conferències que es realitzaran es troben enfocades a la recerca i difusió del patrimoni cultural en l’àmbit territorial de la Noguera i estan dirigides a tots els públics.  Els ponents convidats estan vinculats a temes de  recerca, patrimoni  i difusió relacionats amb el territori.

Entrada gratuïta.
Per a més informació: 973420427  /  info@espaiorigens.com

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.