Patrimonium 2016, “Ulldecona, un passeig per la història”

Display90x180cmEl proper divendres 10 de juny a les 19,00 hores s’inaugurarà: Patrimonium 2016, “Ulldecona, un passeig per la història”, un cicle de conferències orientades a donar difusió als diferents projectes de difusió, innovació, conservació i investigació que s’estan duent a terme actualment per a la posada en valor dels diferents actius patrimonials de la vila d’Ulldecona.

Aquestes jornades, que neixen amb la intenció de dur-se a terme anualment, tenen l’objectiu d’apropar a la societat el ric patrimoni d’Ulldecona que, mitjançant la seva gestió, esdevidrà en una eina de dinamització cultural, econòmica i cientí­fica.

Aquesta primera edició se centra en diferents projectes d’investigació en curs o recentment executats, com ara: les excavacions al poblat pre-ibèric de La Ferradura/Els Castellets, dutes a terme pel GRAP (Grup de Recerca en Arqueologia Protohistòrica); les excavacions a la necròpoli ibèrica d’Esquarterades, realitzades per la Universitat de Barcelona i l’ICAC: els diferents projectes de noves tecnologies orientats, tant a la difusió i l’educació, com a la conservació preventiva del Conjunt Rupestre de la Serra de Godall, Patrimoni Mundial per la UNESCO.

El dissabte 11 de juny es presentarà ofi­cialment el projecte 4D-VULL i el 4D-VULL 2G. Monitorització d’Art Rupestre a Valltorta-Gassulla i Ulldecona i es parlarà del Portal de Jocs de la Ruta de l’Art Rupestre, el projecte e-Art, realitat augmentada i Art Rupestre, i el projecte Art Rupestre Llevantí per a invidents, actualment en execució.

Lloc: pis superior de l’O­cina de Turisme d’Ulldecona.
Preu: Totes les activitats són gratuïtes.
Inscripcions: turisme@ulldecona.cat

| Descarregueu el programa clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.