XVIII Edició del Festival Romà de Tarragona Tarraco Viva

tarraco vivaDes del passat dia 15 fins al proper 29 de maig se celebra a Tarragona la XVIII edició de Tarraco Viva, el festival cultural internacional dedicat i especialitzat en la divulgació històrica d’època romana.

Amb aquesta nova edició, que portarà el títol: “Roma i Egipte, una fascinació mediterrània”, s’endega una proposta que es mantindrà en els futurs anys: presentar no només la història de l’antiga Roma sinó la trobada amb les grans civilitzacions del Mediterrani clàssic.

Amb ocasió de la proximitat de la celebració dels Jocs del Mediterrani el festival vol apropar el públic de Tarragona i els seus visitants a una realitat històrica fascinant: el Mediterrani com a bressol de grans cultures i civilitzacions de la Humanitat.

| Per a més informació, cliqueu aquí|
| Descarregueu el programa sencer en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.