XVIII Edició del Festival Romà de Tarragona Tarraco Viva

tarraco vivaDes del passat dia 15 fins al proper 29 de maig se celebra a Tarragona la XVIII edició de Tarraco Viva, el festival cultural internacional dedicat i especialitzat en la divulgació històrica d’època romana.

Amb aquesta nova edició, que portarà el títol: “Roma i Egipte, una fascinació mediterrània”, s’endega una proposta que es mantindrà en els futurs anys: presentar no només la història de l’antiga Roma sinó la trobada amb les grans civilitzacions del Mediterrani clàssic.

Amb ocasió de la proximitat de la celebració dels Jocs del Mediterrani el festival vol apropar el públic de Tarragona i els seus visitants a una realitat històrica fascinant: el Mediterrani com a bressol de grans cultures i civilitzacions de la Humanitat.

| Per a més informació, cliqueu aquí|
| Descarregueu el programa sencer en pdf |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s