Inauguració de la senyalització del jaciment paleontològic del Camp dels Ninots (Caldes de Malavella, Selva)

camp dels ninotsEl proper dissabte 21 de maig, a les 11,00 hores tindrà lloc la inauguració de la senyalització del jaciment del Camp dels Ninots, que anirà a càrrec de l’alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu, els directors de l’excavació, Gerard Campeny i Bruno Gómez, i el director de l’IPHES Robert Sala. Tot seguit es realitzarà una visita guiada a l’excavació arqueopaleontològica que es desenvolupa aquests dies sota la direcció de l’IPHES (Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social).

Durant la visita guiada a l’excavació que es farà a continuació, els directors de l’excavació explicaran els treballs que s’hi estan duent a terme actualment i faran un repàs de les troballes i els principals resultats obtinguts en anteriors campanyes. Després atendran les consultes i dubtes dels visitants.

L’excavació s’està fent enguany al sector de Ca l’Argilera i s’hi pot accedir pel camí antic de Sant Sebastià, a l’alçada de Can Fornaca. Per fer més fàcil l’accés, aquest dissabte s’ha programat una sortida en grup a tres quarts d’11 del matí des de la Comissaria de la Policia de la localitat per anar caminant fins a l’indret.

Unes escultures donen la benvinguda i marquen l’inici de la ruta per l’indret a llarg de la qual s’hi troben diferents plafons explicatius molt didàctics És un indret clau per al coneixement del clima i el paisatge d’aquesta regió durant el Pliocè, fa uns 3,2 milions d’anys.

| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.