Acte d’homenatge a Francisca Pallarés, al MUHBA

Francisca PallarésDemà dimecres 18 de maig a les 19,00 hores tindrà lloc al MUHBA l’acte d’homenatge a Francisca Pallarés Salvador, exdirectora del Istituto di Studi Liguri i exprofessora de la Universitat de Roma “la Sapienza”.

La presentació de l’acte anirà a càrrec d’Isabel Rodà, catedràtica d’Arqueologia de la UAB amb la glossa: “Francisca Pallarés i la Barcelona Romana. En reconeixement d’un trajectòria”. Seguidament, Francisca Pallarés impartirà la conferència: “Barcino, excavacions en la plaza de Sant Miquel, experiencias y recuerdos”.

Lloc: Sala de Martí l’Humà del Museu d’Història de Barcelona, pl. del Rei, s/n

| Descarregueu la invitació en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.