Exposició: “Els pioners. Els primers passos de l’arqueologia a Sabadell, 1912-1915”

els pionersEl Museu d’Història de Sabadell ha d’inaugurat recentment l’exposició temporal: “Els pioners. Els primers passos de l’arqueologia a Sabadell, 1912-1915”, que romandrà oberta al públic fins al 19 de juny de 2016.

Cent anys després de les primeres excavacions dutes a terme per Joan Vila Cinca, aleshores director de l’Acadèmia de Belles Arts, fet que va marcar l’inici de l’activitat arqueològica a Sabadell, el Museu d’Història de Sabadell vol retre homenatge a aquells Pioners, que van localitzar uns jaciments que amb el temps s’han consolidat com a  fites importants en el coneixement històric del territori vallesà. En el cas concret de Can Roqueta, ha esdevingut un referent en l’estudi de la prehistòria europea.

Lloc: C/ de Sant Antoni, 13, Sabadell
Horari: Dimarts a dissabte, tardes de 17,00 a 20,00h. Diumenges i festius, matins d’11,00 a 14,00h

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.