Recordatori: I Jornades d’Arqueologia de les Terres de l’Ebre

Cartell jornades Terres de l'EbreUs recordem que demà passat comencen les Primeres Jornades d’Arqueologia de les Terres de l’Ebre, que se celebraran els dies 6 i 7 de maig a Tortosa. Serà una trobada on els diferents professionals exposaran presencialment els resultats de les actuacions més destacades sobre el patrimoni arqueològic de les Terres de l’Ebre. Aquesta iniciativa dels Serveis Territorials de Cultura a les Terres de l’Ebre i del Servei d’Arqueologia i Paleontologia ha comptat amb el suport científic i ha estat organitzada conjuntament amb la Universitat Rovira i Virgili i el Museu de les Terres de l’Ebre.

Les I Jornades d’Arqueologia de les Terres de l’Ebre neixen amb l’objectiu de donar a conèixer i difondre els resultats dels projectes de recerca i de les diverses intervencions arqueològiques, preventives o d’urgència, portades a terme aquests últims anys a les comarques del Baix Ebre, el Montsià, la Terra Alta i la Ribera d’Ebre. Seran una excel·lent ocasió per posar en valor la tasca realitzada pels investigadors i professionals de l’arqueologia, les institucions i les entitats del territori, i un bon pretext per compartir i reflexionar sobre el futur i la gestió del patrimoni arqueològic de les Terres de l’Ebre.

Lloc: Sala d’actes Gerard Vergés dels Serveis Territorials de Cultura a les Terres de l’Ebre. Palau Oliver de Boteller / C/ Ferran i Clua, 4, Tortosa.

| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s