Circular del III Congrés Tarraco Biennal 2016

Cartell 3r Tarraco Biennal (2)S’acaben de publicar el cartell i la circular del III Congrés d’Arqueologia i Món Antic 2016,  Tarraco Biennal, que es desenvoluparà del 16 al 19 de novembre al Centre Tarraconense el Seminari, de Tarragona. L’edició d’enguany, sota el títol: “La glòria del Circ. Curses de carros i competicions circenses”, girarà a l’entorn dels circs romans. Aquest Congrés vol commemorar la figura del desaparegut arqueòleg Xavier Dupré i Raventós.

L’organització del congrés vol remarcar especialment que en aquesta edició es vol promocionar el debat. Per aquest motiu s’ha decidit canviar l’esquema tradicional de ponències i comunicacions que s’havia seguit fins ara, incorporant la figura del relator. Cada ponència estarà a càrrec d’un ponent-relator que exposarà l’estat de la qüestió del tema que li ha estat encomanat per l’organització. També serà l’encarregat de generar el debat, en companyia dels comunicants i resta de congressistes, fent un resum de les comunicacions presentades entorn del tema.

Les persones interessades a participar en aquest congrés podran fer-ho mitjançant la presentació d’una comunicació o d’un pòster.

| Descarrega la Circular en castellà |
| Descarrega la circular en català |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.