Exposició: “Primers pagesos/BCN. La gran innovació fa 7.500 anys”

Dona_Primers_Pagesos
Imatge: Reconstrucció forense del rostre d’una dona que va viure al pla de Barcelona durant el neolític, a partir d’un estudi del seu crani, datat entre fa 6500 i 6.000 anys. Autor: Philippe Froesch. Visualforensic / MUHBA

El proper dijous 28 d’abril a les 19,00 hores tindrà lloc al MUHBA la inauguració de l’exposició “Primers pagesos/BCN. La gran innovació fa 7.500 anys”.

Aquesta exposició recull i mostra les troballes dels últims 30 anys en el subsòl de la ciutat de Barcelona, poc conegudes, però de gran riquesa i valor arqueològic i històric. Són més de 500 peces que cobreixen des del període neolític antic fins al bronze mitjà fruit de les actuacions de l’arqueologia preventiva i estudis interdisciplinaris i que ha transformat completament el coneixement de les primeres ocupacions en el pla de Barcelona.

Lloc: Pati de la casa Padellàs – Museu d’Història de Barcelona, Plaça del Rei.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.