Exposició: “Abans de l’Alba. Recerca i patrimoni”

Sincrotró Alba
Vista del Sincrotró Alba

Des del passat 6 d’abril fins el proper 12 de juny de 2016 es pot visitar al Museu del Monestir de Sant Cugat del Vallès (Pl. De l’Om, 1), la mostra: “Abans de l’Alba. Recerca i patrimoni”, a l’entorn del Parc del Sincrotró Alba.

Aquesta exposició mostra la vinculació entre els treballs de recuperació del patrimoni històric i l’expansió de les infraestructures i equipaments que actualment configuren el Parc de l’Alba. Avui, després de més de 30 anys de treballs arqueològics i de 57 intervencions és possible reconstruir la història del territori situat entre les serres de Collserola i Galliners i les poblacions de Cerdanyola i Sant Cugat del Vallès, per apropar-se a la vida de les comunitats que hi van viure.

Properes activitats programades:

Dimecres, 4 de maig
Conferència: “El Sincrotró Alba. Estructura, funcionament i principals aplicacions a l’estudi del patrimoni”, a càrrec de Glòria Molina, Doctora en Física Aplicada de la UPC i en Història de l’Art per la UAB.

Diumenges 24 d’abril, 22 de maig i 12 de juny,
Visites guiades a càrrec del Servei Educatiu dels Museus de Sant Cugat,  a les 12,00h

| Descarregueu el fulletó en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.