Seminari: “Iniciación al Análisis Funcional del Utillaje Lítico Prehistórico”

SEMINARI_TEC_PRE_FUNCIONALEls dies 7, 8, i 9 de novembre de 2016 tindrà lloc a la Institució Milá i Fontanals, (IMF-CSIC) (c / Egipcíaques, 15, Barcelona) el Seminari: “Iniciación al Análisis Funcional del utillaje lítico prehistórico”. La xerrada inaugural: “La construcción teórico-metodológica del análisis funcional: de los orígenes a la actualidad” serà a les 9,30h, i anirà a càrrec d’Assumpció Vila-Mitjà.

El Seminari es desenvoluparà al llarg de sessions teorico-pràctiques d’iniciació en la metodologia i la praxis de l’anàlisi funcional de l’utillatge lític prehistòric. Si bé aquest seminari no qualifica una investigadora o investigador per realitzar estudis funcionals, si que permetrà l’alumnat aprendre els principis de la disciplina, i aportarà els mecanismes i habilitats necessàries per continuar pel seu compte un aprenentatge de la matèria.

El públic a qui s’adreça el seminari són totes les persones que desitgin iniciar-se en l’anàlisi funcional del utillatge prehistòric, amb especial interès dels qui s’interessen pels estris lítics. També a les persones que estiguin en les primeres fases de la seva formació en l’anàlisi funcional del utillatge prehistòric. També a aquells interessats en adquirir una visió detallada de la metodologia d’anàlisis funcional per complementar els seus estudis o treballs.

El període de matrícula s’obrirà en setembre de 2016 i s’anunciarà a la pàgina web de la IMF-CSIC, i a travès dels seus canals habituals de comunicació. També podeu contactar directament a l’adreça de correu electrònic: tecnologiaprehistorica@imf.csic.es

| Descarregueu la informació amb programa i horaris en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.