Taula rodona: “Quan les pedres ens parlen. Megalitisme a Catalunya”

El proper dijous 3 de març a les 19,30h tindrà lloc al MAC-Barcelona la taula rodona: “L’art en el megalitisme i les darreres novetats de les estàtues-menhir”, en la qual intervindran Ramon Viñas, investigador emèrit de l’IPHES-URV, i exdirector del Museu Comarcal de la Conca de Barberà i del CIAR Montblanc, Pablo Martínez, arqueòleg del grup de recerca Cipag- UB, director de les excavacions de ca l’Estrada 2004 i Joan López, professor d’arqueologia de la UdL, director de l’excavació de Reguers de Seró.

La taula rodona forma part de les activitats programades a l’entorn de l’exposició: “Quan les pedres ens parlen. Megalitisme a Catalunya”, que s’exhibeix actualment al Museu d’Arqueologia de Catalunya-Barcelona Museu d’Arqueologia de Catalunya – Barcelona (Passeig de Santa Madrona, 39-41. Parc de Montjuïc).

A la sessió es parlarà de les darreres troballes en el camp de l’art megalític, amb especial atenció a les darreres descobertes d’estàtues – menhir, i als grups escultòrics que s’han delimitat recentment a Catalunya.

Es recomana confirmar l’assistència al telèfon 934232149 o a macvisites.acdpc@gencat.cat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.