Cicle: “Metodologies científiques aplicades a la conservació i restauració del patrimoni”

El GRAPAC-CETEC-p organitza enguany un seguit de sessions de treball, que inclouen diverses conferències sota el títol genèric: “Metodologies científiques aplicades a la conservació i restauració del patrimoni”.

GRAPAC-CETEC-p té una llarga trajectòria en el món de la conservació i restauració del patrimoni cultural i una visió integradora de les diverses disciplines que hi conflueixen. El grup treballa de manera interdisciplinària mitjançant les reunions que periòdicament organitza, ja sigui amb els propis components o amb la incorporació d’externs.

Hora i lloc: Les sessions es duran a terme a les 17,30 hores a l’aula C5/020 a la Facultat de Biociències de la Universitat Autònoma de Barcelona, a excepció la del dia 11 d’abril que es durà a terme a l’Institut Químic de Sarrià.

Sessions:

  • 14 de març.  “La microscòpia confocal aplicada a estudis de patrimoni”, a càrrec de la Dra. Mònica Roldàn
  • 11 d’abril.  “Introducció a les tecnologies d’impressió 3D i la seva aplicació en la conservació del Patrimoni”, a càrrec del Dr. Salvador Borrós
  • 9 de maig.  “Aproximació arqueomètrica a l’estudi de pigments emprats a la prehistòria”, a càrrec de la Dra. Àfrica Pitarch

| Per descarregar el programa en pdf cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.