Presentació de les P@leo_rutes® als Hostalets de Pierola (Anoia)

El proper diumenge 6 de març es presentaran als Hostalets de Pierola les P@leo_rutes®. L’acte d’inauguració tindrà lloc al Centre de Restauració i Interpretació Paleontològica-CRIP (c/ d’Aureli Roviralta, 1). A les 10,30 començaran els parlaments, i seguidament, a les 11,00 s’iniciaran les rutes guiades i teatralitzades.

Les P@leo_rutes®: “El món d’en Pau”, “Resseguint el Miocè” i “La recerca del Paradís perdut” són una proposta d’itineraris interactius que relacionen la paleontologia amb el paisatge del nostre territori. Aquets recursos multimedia ens permetran retrocedir virtualment dotze milions d’anys i endinsar-nos en l’ecosistema del Miocè.

| Flyer part 1 |
| Flyer part 2 |

| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.