Obituari: José Antonio Lasheras, director del Museu d’Altamira

Divendres 26 de febrer de 2016 un malaurat accident de cotxe es va cobrar la vida del nostre company José Antonio Lasheras. Viatjava amb la seva dona, restauradora, que en aquests moments està hospitalitzada en estat molt crític.

José Antonio Lasheras, nascut a Barcelona, era arqueòleg i des del 1991 –quan va agafar el relleu de Magdalena Barril-  director del Museu d’Altamira.

Molts membres del Servei d’Arqueologia i Paleontologia han compartit amb ell diverses taules de congressos i moltes sobretaules, llargues estones de debat i refregues sobre art rupestre, conservació i difusió. Moltes hores al voltant de la inclusió de l’art rupestre de l’ arc mediterrani de la península ibèrica a la llista del Patrimoni Mundial de la UNESCO i d’altres sobre el mateix tema a la cornisa cantàbrica.

En nom del Servei d’Arqueologia i Paleontologia del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya volem expressar el nostre condol a la família.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.