Itinerari urbà: “Veus silenciades: la dona a la Barcelona moderna”, al Born CC

El Born Centre Cultural ha preparat, des dels seus Serveis Educatius, l’itinerari: “Veus silenciades: la dona a la Barcelona moderna”, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que se celebra el 8 de març. L’itinerari s’ha programat pels diumenges 6 i 13 de març a les 12,00h, i tindrà una durada de 2 hores.

A partir del testimoni de dones que van viure a la Barcelona de 1700, l’activitat vol apropar la realitat de l’època per reflexionar entorn de l’imaginari que es projectava en la dona. A través d’un itinerari pel jaciment arqueològic i pel barri del Born, es pretén conèixer el dia a dia de les dones, les seves dificultats i la seva situació de vulnerabilitat i també analitzar com les dones, tot sovint, desafiaven les regles establertes per tal de recuperar un lloc impossible en la societat del moment.

Es recomana fer reserva prèvia.

| Per a més informació, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s