Conferència: “Restauració dels teixits trobats a la necròpolis jueva de Tàrrega; algunes pistes sobre indumentària”


Image (1) Tragedia-al-Call.jpg for post 16060
Avui dijous 18 de febrer, al vespre, s’inicia el cicle de conferències de l’any 2016: Tragèdia al call. Tàrrega 1348, amb la conferència: “Restauració dels teixits trobats a la necròpolis jueva de Tàrrega; algunes pistes sobre indumentària”, que anirà a càrrec d’Elisabet Cerdà, tècnica del Museu Tèxtil de Terrassa i responsable de la restauració dels teixits que portaven els jueus targarins.

La troballa de restes de teixit en una excavació arqueològica és sempre un fet excepcional que permet conèixer aspectes sobre els vestits i altres elements tèxtils que portaven els nostres avantpassats. La restauració d’aquestes restes és extremadament delicada i requereix gran destresa i experiència.

La xerrada tindrà lloc a les 20,30 hores a les Sales Nobles del Museu Comarcal d’Urgell (c/ Major, 11, de Tàrrega).

| Descarregueu la invitació |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.