Conferència: “La vinya i el vi al pla de Barcino durant l’època romana. Del cultiu al consum”

El proper dilluns 22 de febrer de 2016 a les 19,00 hores es presentarà la conferència divulgativa: DIÀLEG 136: “La vinya i el vi al pla de Barcino durant l’època romana. Del cultiu al consum” a càrrec d’Antoni Martín i Oliveras, Arqueòleg del Servei d’Arqueologia i Paleontologia, Direcció General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La xerrada s’inclou dins el cicle Diàlegs d’Història Urbana i Patrimoni, i tindrà lloc al Centre de Recerca i Debat – Sala Martí l’Humà del MUHBA, Plaça del Rei, s/n – Museu d’Història de Barcelona. L’entrada és lliure i gratuïta.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.