23è Cicle de conferències al Museu Arqueològic de l’Esquerda: “Els visigots, uns grans desconeguts?”

El Museu Arqueològic de l’Esquerda organitza el 23è Cicle de Conferències/Any 2016, que en aquesta edició porta el títol: “Els visigots, uns grans desconeguts?”. Les sesions es realitzaran a a la sala d’actes del Museu.

El cicle començarà el proper dissabte, 20 de febrer, amb la xerrada: “Més enllà de la llista dels reis gots. Una aproximació als visigots des de l’arqueologia”, a càrrec d’Albert Pratdesaba i Sala, arqueòleg i membre de l’Equip d’Excavacions de l’Esquerda. La conferència serà a les 19,00 hores.

La 2a xerrada: “Barcino, seu règia del visigots”, a càrrec de Júlia Beltrán Heredia Bercero, arqueòloga i Conservadora en cap del Museu d’Història de la Ciutat de Barcelona, serà el dissabte, 27 de febrer a les 18,30h a la d’actes del Museu Arqueològic de l’Esquerda.

La 3a xerrada: “Tarragona visigòtica”, a càrrec de Joan Menchón i Bes, arqueòleg municipal de la ciutat de Tarragona, tindrà lloc el  5 de març, a les 19,00h, a la sala d’actes del Museu Arqueològic de l’Esquerda

Finalment, s’ha programat una visita guiada a la Seu d’Ègara, Esglésies de Sant Pere de Terrassa pel diumenge 6 de març a les 11 del matí, a càrrec de Domènec Ferran i Gómez, director del Museu de Terrassa.

Les inscripcions es poden efectuar fins el dia 27 de febrer al  Museu Arqueològic de l’Esquerda. Places limitades (30 persones). Consulteu el preu de la visita (gratuït Amics de l’Esquerda).

Per a més informació: tel. 93 854 02 71  /   m.a.esquerda@rodadeter.cat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.